Voor 15:00 besteld morgen in huis!

Over ons

Wie Jade | Geboren 8/5/1987 | Cheatmeal Taart | Tofste Reis Jamaica | Favo Kleur Rood | Beste Serie Sons of Anarchy

Mijn reis
De kriebel in mijn buik toen ik in oktober struikelde over de advertentie die Joyce had geplaatst. Ze was opzoek naar een opvolger voor Fit & Style... Wat een geluk!!
Daarna ging het heel snel, en nu ben ik ineens de eigenaar en super blij met deze stap.

Opgeleid en actief als goudsmid sinds 2013, met mijn eigen bedrijf aan huis. Wonend in Hoevelaken, samen met mijn vriend Kiddi en onze beestenboel. En natuurlijk bijna dagelijks samen in de gym te vinden. Echt een fijn leven! 

Toch miste er iets…
Als gym-junkie en harstikke vrouw ;) vind ik het superbelangrijk hoe ik me voel in de gym. Niet alleen comfortabel, maar ook zelfverzekerd en mooi. Want je mag je toch harstikke trots en mooi voelen? Juist als je keihard aan jezelf aan het werk bent.


Mijn missie is dan ook zoveel mogelijk vrouwen te helpen met dit zelfde gevoel: “Je mooi en zelfverzekerd voelen” in de gym. Met behulp van de collectie van Fit & Style weet ik zeker deze missie te kunnen laten slagen!

Ik ben heel erg trots en blij dat ik het Fit & Style-stokje van Joyce over mag nemen. Ik kijk er naar uit om op zoek te gaan naar de gaafste en meest comfortabele outfits. Uiteraard met behoud van al het moois dat Joyce de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

Ga je mee op mijn avontuur?
Sprong in het diepen, maar ik duik vol enthousiasme in dit avontuur. Hou het in de gaten via social media, want dit wil je niet missen! 

Als je suggesties hebt over toevoegingen aan de collectie of andere leuke ideeën met me wilt delen, neem gerust contact met me op. Dat vind ik harstikke leuk!

Heel veel liefs,
Jade

Klantgericht

Klantgericht

Twijfel niet contact te zoeken. We helpen je graag met al je vragen.

Exclusief en Divers

Exclusief en Divers

Uitgebreide collectie van over de hele wereld

Uitstekende Kwaliteit

Uitstekende Kwaliteit

Geweldige pasvorm en squat proof

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »