Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Prijs
Merken

Yoga pants, yoga leggings en yoga broeken

Sorteren op

23 products

23 products

Comfortabele yoga leggings, die goed blijven zitten in elke mogelijke positie. Zodat jij geconcentreerd en ontspannen je yoga workout kan doen, zonder afleiding van kruipende, trekkende, kleding.

Yoga pants scoor je ook bij Fit&Style

Het maakt niet uit welke sport je uit oefend, of het nou yoga, fitness, kickboxen of crossfit is. Maar wat we allemaal weten is dat het aller belangrijkste van een goede workout is, dat je niet wordt afgeleid door ongerelateerde dingen. Zoals bijvoorbeeld irritante kleding. Bij Fit&Style hebben we een mooie collectie met yoga broeken samengesteld die alle afleiding weg neemt van het dragen van yoga kleding. De yogaleggings die wij namelijk speciaal gesellecteerd hebben voor het uitoefenen van yoga zijn namelijk allemaal helemaal squatproof, zakken niet af, zijn high waisted en zitten zo comfortabel dat je bijna zou vergeten dat je ze aan hebt. En Yoga pants van Gavelo seamless bijvoorbeeld zijn ook nog eens helemaal cameltoe proof!

Yoga broeken om je ultiem ontspannen in te voelen

Het is helaas niet vanzelfsprekend meer tegenwoordig dat yoga leggings van hoge kwaliteit zijn en lang mee gaan. Te vaak horen wij dat yogaleggings binnen elkele keren dragen scheuren of uberhaupt niet squatproof zijn. Bij Fit&Style staan wij garant voor zeldzaam hoge kwaliteit yoga broeken dames! Wij vinden het namelijk belangrijk dat je waar voor je geld krijgt.

 

Yoga leggings die allround geschikt zijn; Van power yoga tot meditatie

Of je nou thuis yoga doet, in een yoga studio of in de gym. Je verdient het om je heerlijk comfortabel te voelen in je yoga kleding. En laten we eerlijk zijn, wat is er nu lekkerder dan aan het einde van een lange dag, op de bank te relaxen in yoga broeken dames?